снимка: Raph_PH, УикипедияТой е икона и модел за подртжание на милиони

...
снимка: Raph_PH, УикипедияТой е икона и модел за подртжание на милиони
Коментари Харесай

На 78-годишна възраст съоснователят на Beatles Пол Маккартни все още работи и пише нова музика,

снимка: Raph_PH, Уикипедия

Той е икона и модел за подртжание на милиони по света. Ето какво прави през днешния ден сър Пол Макартни: 

На 78-годишна възраст съоснователят на Beatles Пол Маккартни към момента работи, написа нова музика, а преди да пристигна пандемията от Covid-19 изнасяше и концерти. През 2019 година Маккартни има над 100 млн. $ брутни доходи от независими концерти, съгласно Forbes.

Това, което оказва помощ на Маккартни да остане деен с напредването на възрастта, е спортът. Легендарният музикант разказа неотдавна своя метод към това в епизод от подкаста “Smartless ”.

“Имам ясно обрисувана стратегия, ” изяснява Маккартни. Той обаче няма личен треньор и спортува самичък.

Първо “сядам на постелката и върша разнообразни извършения, ” споделя Маккартни. Той прави извършения за разпъване и употребява фоум ролър.

“След това се качвам на кростренажора, ” споделя Маккартни, като добавя, че от време на време и бяга по малко, като в допълнение кардио упражнение.

Като цяло Маккартни отделя по 5-10 минути във всеки сегмент от тренировката си. “Не е някаква огромна подготовка, само че е добра. Харесвам си я, ” споделя той.

Любимата част от тренировката му е стойката на глава, която прави в края. Музикантът постоянно практикува йога с група другари, измежду които е и артистът Алек Болдуин.

Йогата и медитацията са част от всекидневието на Маккартни още от времето на Beatles. През 60-те години на предишния век Beatles разпространяват Трансцеденталната медитация, форма на медитация, която включва седенето на едно място по 20 минути два пъти дневно и повтарянето на мантра.

Съпругата на починалия Джордж Харисън, Пати Харисън, предлага на групата да се срещне с Махариши Махеш Йоги, индийски нравствен гуру, който е прочут с това, че среща Запада с Трансцеденталната медитация. Маккартни дефинира медитацията като „ подарък за цялостен живот. ”

Хеджфонд мениджърът и милиардер Рей Далио стартира да се занимава с Трансцедентална медитация, откакто чува за изгодите от нея от Beatles. Опра Уинфри също е обожател на тази процедура.

Маккартни също по този начин споделя, че вегетарианството е другият метод, който му оказва помощ да бъде във форма.

Той е вегетарианец от 70-те години, доста преди храненето на растителна основа дастане съвременно. “В днешно време, в случай че си вегетарианец, имаш доста благоприятни условия, а не както преди, когато можеше да ядеш единствено варени кълнове, ” споделя Маккартни в изявление за Wired през 2018 година

Освен, че върви на фитнес и се храни добре, Маккартни споделя, че язди коне, занимание, което практикувал с първата си брачна половинка Линда Маккартни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР